Back to Question Center
0

Избор на редактора: Наука

1 answers:

Кратко филмче улавя реакциите на жителите на Лос Анджелис за гледане на Луната през движещ се телескоп. Режисьори Алекс Горош и Уили Остстриет пуснаха друг филм за луната след предишното си образование , очертавайки защо затъмнението през 2017 година не трябва да се пропуска. Нов изглед на Луната функции Overstreet паркиране на своя телескоп в напречното сечение на различни LA тротоари, за да даде спонтанни проблясъци на Луната на заинтересовани минувачи - kansas city web developer companies.

В течение на 18 месеца двойката донесе телескопа на възможно най-различни места в града, като внимава да не се съсредоточи върху конкретен квартал или забележителност. Въпреки обхвата на лицата, които се вглеждаха в орбитиращото астрономическо тяло, всяка от тях имаше същата реакция - пълна страхопочитание.

"За да можете да го видите наблизо и да се почувствате като че бихте могли да достигнете и да го докоснете, това е, което го прави истински за нас", казва Overstreet в късометражния филм. - Това ви кара да осъзнаете, че всички сме на тази малка малка планета и всички ние имаме същата реакция на вселената, в която живеем. Мисля, че има нещо специално за това, нещо обединяващо. Това е чудесно напомняне, че трябва да гледаме по-често. "

Ако имате интерес да получите свой собствен поглед към Луната, проверете вашата местна библиотека. Много от тях в САЩ и Великобритания отдават под наем телескопи безплатно. За повече видеоклипове от Горош (включително и това парче, където той се опитва да види всяко едно произведение на изкуството в Лондон за един ден , вижте неговия уебсайт . Можете също да гледате повече кратки филми от Overstreet на неговия уебсайт .


Editor’s Picks: Science
Also on Colossal


Editor’s Picks: Science
Also on Colossal


Editor’s Picks: Science
Also on Colossal


Editor’s Picks: Science
Also on Colossal

1 week ago