Back to Question Center
0

Избор на редактора: Стъкло

1 answers:


Editor’s Picks: Glass
Events Archive

октомври-декември, 2017

Колосалният магазин @. Колосалният магазин е отворен като изскачащ магазин за ограничен период от време на новия Chicago Design Market в партньорство с Chicago Design Museum в блок 37.

18) Посетете ни:

Вторник - събота от 11:00 до 19:00

Сега до 23 декември .

Улица, втори етаж
Чикаго, IL 60602


Editor’s Picks: Glass
Events Archive

26 септември 2017 . ) Цифрова книга за цветя и книга с Тифани Търнър

Колосал е развълнуван да посрещне художника на цветната хартия в Сан Франциско Тифани Търнър за ден от семинари за празнуване на новата книга на Тифани. ) Изящното изкуство на хартиените цветя: Ръководство за създаване на красиви и привлекателни ботанически растения - cheap formal dresses fast shipping.

Присъединете се към Тифани за Тайните на Cosmos или Double Bomb Peonies , в които ще получите свой собствен екземпляр от Изкуството на хартиените цветя. от хартиеното цвете артистичност, и направете свой собствен цвят.

Единичните билети за семинари включват копие от книгата на Тифани;. Двойният билет за билети за семинари включва както семинари, така и едно копие на книгата. Не мога да направя работилницата?. Посрещането и поздравяването и подписването на книгата от 1: 30-2: 30ч. Е безплатно и отворено за обществеността. Копия от книгата на Tiffanie ще бъдат достъпни за покупка.

Билети и повече информация в Колосалния магазин. Седалките са изключително ограничени.

Колосалният магазин
4636 Ravenswood, Suite 101
Chicago, IL 60640 .

) 
Editor’s Picks: Glass
Events Archive

юли 29, 2017/8: 30-9: 30pm

Track shorts with Lost Arts

. ) Lost Arts , Colossal е домакин на открито прожекция на късометражни филми на Чикаго на Goose Island. Възпроизвеждайки ролята на Lost Arts като лаборатория и семинар за творци, работещи с ръцете си, Colossal обединява колекция от късометражни филми, които празнуват физическия труд на живот на живо на екрана. Тази часова програма включва над десет филма от аниматори от цял ​​свят, обхващащи 30 секунди до 10 минути. Включително шорти от PES, Kirsten Lepore, Лора Стюарт, Тимъти Рекарт, Джема Грийн-Надежда и много други. Билетите са само $ 5 . Ограничено място. Вътрешните помещения ще бъдат направени в случай на лошо време.


Lost Arts
1001 N. Branch Street
Чикаго, IL 60642

April 16, 2018