Back to Question Center
0

Избор на редактора: Музика

1 answers:


Editor’s Picks: Music
Also on Colossal


Editor’s Picks: Music
Also on Colossal

Депониране на отпадъци. 11)


Editor’s Picks: Music
Also on Colossal


Editor’s Picks: Music
Also on Colossal

Cateura, Парагвай е малък град, който е нараснал на масивна сметища. Той се счита за една от най-бедните квартали в Латинска Америка - село, където хората живеят сред море от боклук. Невероятно е, че самото сметище е основната форма на препитание за много жители, които избират отпадъци за продукти, които могат да бъдат използвани или продадени. Перспективите за повечето деца, родени в Cateura, са мрачни, тъй като много от тях очакват банди и лекарства - login email redehost. Но един ден се случи нещо невероятно.

Колектор за боклук на име Николас Гомез (известен като "Кола") намери парче боклук, приличащ на цигулка и го донесе на музиканта Фавио Чавес. Използвайки други предмети, събрани от сметището, двойката изгражда функционална цигулка на място, където истинска цигулка струва повече къща. Използвайки артикули, събрани изцяло от дъмпера, двойката построи виолончело, флейта, барабан и внезапно имаше дива идея: може ли детски оркестър да се роди в една от най-депресираните райони на света?. Както можете да предположите, отговорът е бил "да".

Сега група от режисьори, продуценти и фотографи се опитват да разкажат историята на оркестъра чрез документален филм, озаглавен Landhaus Harmonic . Оркестърът изглежда е готов да предложи на много от децата възможности извън крепостта - те вече планират обиколка на няколко града около САЩ. Филмът понастоящем се финансира от Kickstarter и току-що мина половината марка днес. Гледайте видеоклипа по-горе и можете да научите повече за него Facebook . Подкрепена!

April 16, 2018