Back to Question Center
0

Избор на редактора: Хумор

1 answers:

Надуваеми: Разширяване на произведения на изкуството @ Exploratorium


Editor’s Picks: Humor
Events
Previous Events

. Колосал е развълнуван да обяви лятото шоу, Надуваеми: Разширяване на произведения на изкуството В Сан Франциско Exploratorium , музей посветен на науката, изкуството и човешкото възприятие. Водени от нашия основател и главен редактор Кристофър Джобсън, Colossal работи в тясно сътрудничество с екипа на Exploratorium, за да изясни изложбата на музея през 2018 г. Надуваемият носители обединява творци от цял ​​свят, които работят в средата на текстила, технологиите и въздуха.

Exploratorium е уникална лаборатория за публично обучение с мисия да създава опит, базиран на запитвания, който трансформира ученето в световен мащаб - vps budget. Централно разположен на брега на Сан Франциско Ембаркадеро, Exploratorium е изпълнен със стотици експонати за изследване за себе си. Тези интерактивни станции ще бъдат гледани заедно с Надуваеми. Ние също така развиваме публично програмиране и вечерни събития, подходящи за семейството, специално за лятото showâ € ™ останете настроени!. Надуваемото е открито на 26 май и е отворено до 3 септември 2018 година. Научете повече и планирайте посещението си на уебсайта Exploratorium .
Pier 15 (Embarcadero at Green Street)
Сан Франциско, Калифорния 94111

. )

октомври-декември, 2017

Колосалният магазин @ Chicago Design Market

Колосалният магазин е отворен. като изскачащ магазин за ограничен период от време на новия Chicago Design Market в партньорство с Chicago Design Museum в блок 37.

. :

Вторник - събота от 11 до 19 ч.

Сега до 23 декември

Блок 37
. Второ ниво
Чикаго, IL 60602


Editor’s Picks: Humor
Events
Previous Events

26 септември 2017 г. . Семинар за цветя и подписване на книги с Тифани Търнър

Колосал е развълнуван да посрещне художника на цветната хартия в Сан Франциско Тифани Търнър за ден от семинари за празнуване на новата книга на Тифани. 74) Изящното изкуство на хартиените цветя: Ръководство за създаване на красиви и привлекателни ботанически растения .

Присъединете се към Тифани за Тайните на космоса или двойните бомби боговете , в които ще получите свой собствен екземпляр от Изкуството на хартиените цветя. тайни на художественото изкуство на хартиени цветя и направете свой собствен цвят.

Билетите за един цех включват копие от книгата на Tiffanie;. Двойният билет за билети за семинари включва както семинари, така и едно копие на книгата. Не можете да направите семинара?. Посрещането и поздравяването и подписването на книгата от 1: 30-2: 30ч. Е безплатно и отворено за обществеността. Копия от книгата на Tiffanie ще бъдат достъпни за покупка.

Билети и повече информация в Колосалния магазин. Седалките са изключително ограничени.
4636 Ravenswood, Suite 101
Чикаго, IL 60640

. ) 
Editor’s Picks: Humor
Events
Previous Events

29 юли 2017/8: 30-9: 30pm

. ) Lost Arts , Colossal е домакин на открито скрининг на късометражни филми на Chicago's Goose Island. Възпроизвеждайки ролята на Lost Arts като лаборатория и семинар за творци, работещи с ръцете си, Colossal обединява колекция от късометражни филми, които празнуват физическия труд на живот на живо на екрана. Тази часова програма включва над десет филма от аниматори от цял ​​свят, обхващащи 30 секунди до 10 минути. Включително шорти от PES, Kirsten Lepore, Лора Стюарт, Тимъти Рекарт, Джема Грийн-Надежда и много други. Билетите са само $ 5 . Ограничено място. Вътрешните помещения ще бъдат направени в случай на лошо време.


Lost Arts
1001 N. Branch Street
Чикаго, IL 60642

April 19, 2018